ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Dovadi

Εγγυημένη ποιότητα !

Η εταιρεία Dovadi με ναυαρχίδα της το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου 4 safety συνεχίζει να σχεδιάζει και να δημιουργεί προϊόντα για το βρέφος και το παιδί.

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου 4 safety είναι το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου στην κατηγορία 0-36 κιλά isofix που περιστρέφεται 360° γύρω από τον άξονά του και έχει ρυθμιζόμενη προέκταση τόσο σε ύψος όσο και πλάτος, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα καθίσματα αυτοκινήτου που προεκτείνονται μόνο στο ύψος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κάθισμα να “μεγαλώνει” μαζί με το παιδί και να ρυθμίζεται σύμφωνα με την ανάπτυξη του παιδιού τόσο στο ύψος όσο και στο πλάτος.

Κάθισμα Αυτοκινήτου 4 Safety 0-36 κιλά Isofix 360° Total Black Dovadi

Ασφάλεια

Η Dovadi εναρμονίζεται πλήρως στους αυστηρούς κανόνες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής κοινότητας κατά την διάρκεια του σχεδιασμού και της παραγωγής των προϊόντων της.

Κάθισμα Αυτοκινήτου 4 Safety 0-36 κιλά Isofix 360° Total Black Dovadi

Ποιότητα

Εγγυημένη ποιότητα που προέρχεται από τον αυστηρό έλεγχο παραγωγής καθώς και τις πιστοποιήσεις που θα βρείτε στα προϊόντα Dovadi. Κατά την διάρκεια του σχεδιασμού των προϊόντων η βασική επιλογή είναι τα ποιοτικότερα υφάσματα που αναπνέουν και αγκαλιάζουν το παιδί με τρυφερότητα.

After sales service

Η εταιρεία Dovadi καλύπτει άμεσα οποιοδήποτε ανταλλακτικό, επισκευή ή αλλαγή εφόσον κριθεί απαραίτητο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών.

Ανταγωνιστικές τιμές

Το κύριο χαρακτηριστικό στα προϊόντα Dovadi είναι η ασφάλεια, η ποιότητα και η κομψότητα σε συνδυασμό με την απόλυτα ισορροπημένη τιμή Value For Money.

Επικοινωνία

info@dovadi.gr