Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Dovadi

Η πιο σπουδαία ιστορία αρχίζει…

Η γέννηση του παιδιού, το πρώτο κλάμα και τα πολλά χαμόγελα που ακολουθούν…. Η πιο σπουδαία ιστορία μόλις άρχισε. Είμαστε μαζί σας σε αυτήν την διαδρομή.

Αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη και το βαθύ νόημα που μας έχει ανατεθεί, προσπαθούμε καθημερινά για τον σχεδιασμό και την δημιουργία προϊόντων και λύσεων για την μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια τόσο του μωρού, όσο και την δική σας.

Κάθισμα Αυτοκινήτου 4 Safety 0-36 κιλά Isofix 360° Total Black DovadiΗ εταιρεία μας ξεκίνησε την διαδρομή της με το κάθισμα αυτοκινήτου 4 safety. Πρόκειται για το μοναδικό και καινοτόμο κάθισμα αυτοκινήτου στην κατηγορία 0-36 κιλά με isofix, που προσφέρει ρυθμιζόμενη προέκταση σε πλάτος και ύψος καθώς και περιστροφή 360°.

 

Με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και στους αυστηρότερους κανόνες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε λύσεις στους μικρούς μας ήρωες.

Η εταιρεία Dovadi με ναυαρχίδα της το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου 4 safety συνεχίζει να σχεδιάζει και να δημιουργεί προϊόντα για το βρέφος και το παιδί.

Ασφάλεια

Η Dovadi εναρμονίζεται πλήρως στους αυστηρούς κανόνες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής κοινότητας κατά την διάρκεια του σχεδιασμού και της παραγωγής των προϊόντων της.

Κάθισμα Αυτοκινήτου 4 Safety 0-36 κιλά Isofix 360° Total Black Dovadi

Ποιότητα

Εγγυημένη ποιότητα που προέρχεται από τον αυστηρό έλεγχο παραγωγής καθώς και τις πιστοποιήσεις που θα βρείτε στα προϊόντα Dovadi.

After sales service

Η εταιρεία Dovadi καλύπτει άμεσα οποιοδήποτε ανταλλακτικό, επισκευή ή αλλαγή εφόσον κριθεί απαραίτητο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών.

Ανταγωνιστικές τιμές

Το κύριο χαρακτηριστικό στα προϊόντα Dovadi είναι η ασφάλεια, η ποιότητα και η κομψότητα σε συνδυασμό με την απόλυτα ισορροπημένη τιμή Value For Money.

Επικοινωνία

info@dovadi.gr